hubbabubba!

Nu har jag fått det där lilla pirret i magen då när man känner på sig att det ska hända nåt stort, Nyårsafton:O Och det pirret är för att man vet att nästa dag så kommer man träffa alla sina vänner och det kommer bli så roligt. Jag kan inte fatta att det har gått så fort! Aja snart är 2010 här och det blåser vi en bubbla för ♥behind blue eyes.

lösnaglar

Nu var de dags att snygga till fingrarna lite nu till nyår :D4:e advent

Nu är det sista ljuset tänt och granen är på plats, pyntad och klar och jag längtar till julafton :D
Just nu sitter jag i soffan och väntar på att klockan ska bli 21.00 för då börjar coyote ugly!!Tillbaka igen

Jag känner att jag är jätte dålig på att hålla min blogg igång men nu är jag iallafall tillbaka igen och jag hoppas att ni inte har slutat läsa :) Jag har kommit fram till att ha mer bilder och mindre text för jag är så himla dålig på att skriva långa saker om min vardag.

Nu är det JULLOV och det gör mig glad, vad ska ni göra under lovet? ♥
bakjulmys

I helgen har jag haft jätte julmys med hela familjen. Jag har storstädat i mitt rum idag, till och med garderoben är urstädad så nu är alla tomtar och stjärnor på plats. :)

Här är några bilder på bakmyset. Jag låter bilderna tala för sig själva♥

1 December

Nu ska jag berätta om Jessica Östergren som är världens bästa tjej i världen. Hon och jag har varigt kompisar sen baby ben. Vi träffas inte så ofta men det ska vi bli bättre på, hon är verkligen där för mig hon lyser upp mina tråkiga dagar. Tänk hur många roliga minnen vi har ihop!! hahaa..
jessica's blogg

Thank you for being my friend, my soulmate, my everything!

RSS 2.0